GH_Hero_2

5 ting du ikke bør gjøre på finn.no (som du kanskje har gjort)

Ja, jeg har opplevd alle disse tingene. Men i 99 prosent av handlene jeg gjør går det veldig fint!

2. Ikke bryt en avtale

Jeg har hørt mange fortellinger om folk som ikke møter opp for å hente ting de har avtalt å kjøpe. Det er bare dårlig gjort. Folkeskikk burde være folkeskikk, også på nettet.

2. Ikke glem å vaske det du skal selge

Cats cleaning each other

 

Et par ganger har jeg blitt overrasket over at folk har solgt meg ting uten å gidde å rengjøre det skikkelig. Det ene var en tripp-trapp stol og det andre var barneklær. Begge gangene ble jeg så paff at jeg ikke sa noe, men tenkte etterpå at det var skikkelig ekkelt. Når man gir bort ting, synes jeg det blir noe annet og man kan gjerne la være å vaske ting skikkelig hvis man ikke har tid. Men selv da synes jeg det er på sin plass å beklage det.

3. Ikke lag unødvendig stress

Dog running
 
Jeg har også opplevd at folk ikke ville gjøre en avtale, men insisterte på å kjøre “førstemann til mølla”. Det er bare slitsomt. Har man først blitt enige om et salg, skylder man kjøperen såpass at de for lov å komme om noen dager, når det passer.

4. Ikke lyv om tilstand

Didnt do it meme

Noen ytterst få ganger har jeg opplevd at ting ikke var som de ble fremstilt. Det lønner seg alltid å spille med helt åpne kort.

5. Ikke glem å slette når du har solgt

Delete key

 

Denne har jeg nok gjort meg skyldig i flere ganger. Men vær så snill og vær flink til å slette, det er frustrerende når ting er solgt og fortsatt ligger ute.

Har du opplevd noe spesielt i dine brukthandler?

Ida Eliassen-Coker

Da hører jeg gjerne fra deg i kommentarfeltet!

Sjekk også ut bruktguiden min her >>

 

Leave a Reply