Ida Eliassen-Coker Toyota Prius Hybridbil Nabobil

Jeg har leid ut bilen min på Nabobil.no

NB Aldri sponset!

Da vi ble foreldre meldte det seg et akutt behov for egen bil. Jeg hadde lyst til å bli med i en bildelingsordning, men det var ingen der vi bor så vi kjøpte egen bil. Det er en Toyota Prius hybridbil som vi er veldig fornøyde med. Den bruker lite bensin og er god på alle måter.

Vi bruker den også veldig lite så den står mye stille. Derfor syntes jeg konseptet til Nabobil hørtes genialt ut. Det ser ut til å være skåret over samme lest som Airbnb og går ut på at hvem som helst kan leie ut bilen sin til hvem som helst på times-, dags-, ukes- eller månedsbasis.

Jeg registrerte bilen min til utleie i desember og har allerede leid den ut to ganger. Det har vært helt smertefritt og veldig hyggelig. På sikt kan jeg se for meg at vi kan klare oss fint uten egen bil og heller leie bil av andre når vi trenger det.

Det hadde jo også vært kjempepraktisk til sommerferie med småbarn. Hva med å ta toget til Kristiansand i sommer sånn at ungene kan leke hele veien istedenfor å klage og kaste opp i bilen? Vel fremme kan man leie en lokal bil for å komme seg rundt i en ukjent by. Det fikk jeg lyst til :)

Ida Eliassen-Coker Toyota Prius Hybridbil Nabobil

2 comments

Leave a Reply