DARROOGOO BLACK

Det mykeste undertøyet

NB Aldri sponset!

Jeg har lyst til å fortelle deg om de beste trusene jeg noen gang har hatt. Lenge har jeg sverget til økologisk bomull, men det kan bare ikke måle seg med de jeg har begynt å bruke det siste året!

Bambusviskose er helt uovertruffen når det gjelder komfort. Det siste året har jeg gått over til trusene fra “Witjuti” som jeg kjøper gjennom den norske nettbutikken Bambusshop.no. Det er en rask og god nettbutikk og jeg er veldig fornøyd med å handle der.

Disse trusene er så behagelige!

Og nå som jeg har blitt frilansjournalist og stort sett sitter hjemme og jobber, er det bare komfort som gjelder! Derfor går jeg i yogabuksa “Kalina” og singleten “Tangka” nesten hele tida :) Da er det også lettere å få til en liten session med yoga i stua før ungene våkner.

Kalina yogabukse i bambus
Kalina yogabukse i bambusviskose
Tangka singlet i bambus
Tangka singlet i bambusviskose

Bambusviskose har de siste årene blitt et av mine favorittekstiler (ved siden av lammeull og alpakka). Det har også rukket å bli omdiskutert.

Jeg skal ikke diskutere bambus i det vide og det brede her, det får bli i boka mi. Men foreløpig kan du lese litt om det på Bambusshop.no

2 comments

  1. Jeg har lest bloggen din og ser du skriver bok og ønsker innspill til temaer.
    Jeg vil gjerne lære mer om hvordan unngå å bruke miljøskadelig såpe og vaskemidler, men likevel ta knekken
    på bakterier.
    Hilsen Trine

Leave a Reply